Det er tid at komme hjem til dig selv, connecte med din tribe – og leve et soulful liv!

BLIV EN DEL AF TRIBEN

Længes du efter et liv, hvor mening, harmoni og frihed er nøgleordene og hvor du endelig føler dig hjemme i dig selv.

 

Længes du efter et sted hvor dyb mening, personlig udvikling og spiritualitet går hånd i hånd?

Savner du støtten og viden til, hvordan du lander i dig selv og støtter dig selv i at skabe et (familie)liv, som virkelig nærer dig dybt inde og ud.

Så vil jeg gerne invitere dig med i et fællesskab med ligesindede kvinder, der kan løfte dig op, inspirere dig og hjælpe dig videre, når dine energetiske, mentale & følelsesmæssige blokeringerne står i vejen for at du kan leve et mere meningsfuldt og rigt liv.

"Jeg har fundet en kæmpe ro i at her er det helt i orden at komme med alt. Du bliver mødt hvor du er og altid med en kæmpe forståelse og et ønske om at støtte og hjælpe.

Det har været et trygt sted for mig at åbne op og følge mine ja'er og nej'er, og med den positive respons og støtte i gruppen, har jeg fået mod på at videreføre det i resten af mit liv, og det er fuldstændig fantastisk. Så tak allesammen..”

- Maja Giver
 

Da jeg for 15 år siden blev mor for første gang,

vidste jeg intuitivt, at alting måtte ændre sig 

 Jeg kunne pludselig ikke se mig selv være en ambitiøs kvinde som knoklede i et 8-16 hamsterhjul, leverede mine børn i institution og skulle halse efter i min hverdag, for kun at nyde ferierne.

Jeg vidste der måtte være noget mere til livet end knokleri og lidelse, og dermed begyndte en rejse både ind i mig selv, men også med at ændre alt det som ikke føltes ægte og meningsskabende for mig og min familie.

Jeg var on fire og klar til at komme hjem til mig selv og skabe et dybt meningsfuldt og rigt liv for min familie.

… indtil den hårde virkelighed ramte mig

 

For selvom jeg ændrede løs, mediterede, tog det ene kursus efter det andet i personlig udvikling.

Så gik jeg alligevel ned med et kæmpe brag, blev sygemeldt med stress, angst og depression, og oven i hatten fik jeg en "kronisk" tarmsygdom.

Jeg troede at hvis jeg bare gjorde alt det rigtige, så ville jeg kunne ændre mit liv. Jeg var så diciplineret, jeg udførte alle modulerne og tog alle uddannelserne.

Men uanset hvem jeg lyttede til og hvad jeg gjorde, så var jeg stadige lige lost.

Jeg knoklede med at skabe mig og min familie en tilværelse, hvor vi bare kunne nyde livet og leve i harmoni med hinanden.

Men så gik det op for mig:

 

Jeg havde puttet mig selv tilbage i den bås, jeg så desperat var løbet væk fra.

Jeg var endt med at forsøge at knokle mig til mening, og sad fast i endnu et hamsterhjul, jeg ikke kunne komme ud af.

Jeg havde taget andres forventninger med mig over i mit eget liv, og prøvede at passe ind i en andens model, der slet ikke passede til hvem jeg var, og hvordan jeg fungerede i min natur.

Der gik mange år, før jeg ENDELIG fandt ud af,
hvad der manglede i min ligning.

 

 Men da jeg gjorde det knækkede jeg koden til en hverdag i dyb mening – og et liv og familieliv i harmoni.

Jeg havde haft så travlt med at søge og lære fra andre, at jeg helt havde glemt det vigtigste: 

 

Mig selv

 

Det, som jeg manglede, var ikke det sidste nye kursus. Eller endnu en coach eller den nyeste bog om lykke.

 

Det som jeg manglede var at finde ind til mig selv og mestre mit inderste ‘jeg’.

 

For man kan have nok styr på alt teorien … Men hvis ikke man er hjemme i sig selv og man formår at omsætte det til hverdag, kommer det aldrig til at forplante sig som ægte lykke og dyb mening.

Da jeg forenede energi mestring med hverdagslivet, landede jeg i dyb mening og en følelse af at livet oprigtigt er magisk

Det var revolutionerende for mig at komme ned i kroppen og få skabt balance mellem krop, sind og sjæl og integrerede alt det min hjerne vidste med min fysiske realitet og krop. Jeg fandt de manglende led i min ligning gennem essentielle olier og energi mestring.

Det var i mit vedholdende arbejde med naturen og en nysgerrig, kærlig udvikling af mig selv, kombineret med en dyb forståelse af de universielle regler, at jeg skabte en online million business og et hverdagsliv og familieliv der føles så rigtig og resonerer med den jeg er dybt inde.

 

Hvis du er ligesom mig, har du længe gået og været skabs-spirituel - og forsøgt at holde den del af dig selv pænt adskilt fra resten af dit liv

(Det er jo lidt kuk kuk i andres øjne) 

Måske har du også udfordringer med at LEVE det dit hjerte ved er rigtigt. Din krop værker, dine følelser kører med dig og dit sind skaber unødige negative tanker. Du længes dybt efter et mere nærende setup, hvor du får løftet hele dig og lander i dig selv.

Måske holder du dig tilbage, fordi det ikke er normen at mixe potente essentielle olier, personlig udvikling og lykke.

Men bare fordi det ikke er normen, betyder ikke, at det ikke er rigtigt. (Tværtimod!).

Hvis vi gør det alle andre gør, så får vi alle andres resultater. Men når vi tør følge vores intuition og lade hjertet guide os, så får vi det liv vi er skabt til.

 

Så for dig der kan mærke, at din sjæl kalder på noget mere har jeg kreeret det smukkeste community, hvor personlig udvikling, energi arbejde, transformation og fællesskab går op i en højere enhed – så vi kan udfolde den det hele tiden var meningen vi skulle være, sammen.

Det her er ikke et ræs MOD hinanden (maskulin energi.) 

Det her er en rejse, vi er på MED hinanden (feminin energi.)

Stedet hvor soulful ladies mødes for at skabe et meningsfuldt og rigt liv med hjælp fra naturens powerdråber; essentielle olier.

 

 • Bryd fri af indre blokeringer og kom hjem til dig selv
 • Skab en hverdag og et liv der passer til din du er og dine værdier
 • Bliv en del af en tribe af ligesindede kvinder, der har din ryg
Bliv en del af triben

The Soulful Tribe er den perfekte cocktail af kærlig udvikling, meningsfulde relationer og dyb transformation

 

Du bliver en del af et fællesskab og en læringsplatform, der hjælper dig med at skabe både indre og ydre vækst. 

Gennem ugentlige og månedlige check-ins med undervisning, inspiration og ægte connection med dine fellow soul sisters, lærer du at tage 100 % ansvar for din egen succes og velbefindende. 

Vi samles omkring vores passion for at leve et liv i mening, et harmonisk familieliv og vores kærlighed for transformation igennem doTERRA’s kraftfulde olier, som vi benytter som nøgleværktøj til at slippe blokeringer, forbinde os med vores egen power og lande blidt i sjælen.

Vi springer dit glasloft, styrker din tolerance og dyrker det feminine lederskab. Vi sætter gang i en ny bevægelse, der spreder sig som ringe i vandet, så du kan skabe en positiv impact på andre mennesker igennem din tilstedeværelse – og leve et liv i fuld alignment med din sjæls purpose.

"Jeg elskerelskerelsker denne gruppe. Jeg følger hvert opslag og hver og en kommentar Jeg har fået gjort mere plads i mit liv til at få mere tid til min forretning, og i 2021 vil jeg bidrage meget mere i gruppen, for ja, den er guld værd TAK ”

- Ann Bach Mikkelsen
 

Sådan tilmelder du dig The Soulful Tribe

KØB EN DOTERRA STARTPAKKE OG FÅ GRATIS ADGANG TIL THE SOULFUL TRIBE

 

Når du bestiller en startpakke, får du gratis adgang til The Soulful Tribe.

Jeg har lavet en oversigt over de startpakker jeg anbefaler, samt en video med vejledning til bestilling.

 

KØB EN STARTPAKKE OG FÅ GRATIS ADGANG
Kontakt mig her, hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp med din tilmelding

Essentielle olier - kærlig hjælp til indre alignment

Jeg igennem mit liv altid været interesseret i at bringe det rene, naturlige og potente frem i både mig selv og i andre mennesker.

Fordi jeg inderst inde tror på, at den du er inden i, er den du skal være. Og rejsen hjem er mere en afviklingsrejse end en udviklingsrejse.

Olier er potente planteessenser, som hjælper os med at genkende vores egen essens. Ikke så meget i ord, men ordløst igennem kroppen, cellerne, tankerne og følelserne.

De har egenskaber som støtter kroppen tilbage til balance både fysisk, følelsesmæssigt og tankemæssigt. 

De kan fx hjælpe, hvis ens fordøjelse er udfordret, enten fordi man har spist forkert eller fordi man ikke kan processe sine følelser, eller de kan hjælpe hvis man føler sig ked af det og frustreret, med at mærke følelserne, acceptere dem og forløse dem. Eller hvis tankerne flyver rundt, så kan de støtte i grounding.

De kan også hjælpe vores børn, når de får et sår eller en hovedpine. Eller vores mænd, når de har knoklet og har ondt i skulderne. 

De hjælper dig med andre ord med at komme hjem til din sandhed og hjem i balance.

Det er meget dybere og mere powerfuldt, end ordene måske lyder.

Men tænk over det. Hvis formålet med livet er at være den du er, så skal du kunne mærke den du er.

Hvis smerter, spændinger, stress, tankemylder og følelser konstant overmander dig, er det svært.

Eller hvis du bare ikke kan mærke forbindelsen til dig selv. Så er det klart vi begynder at lede udenfor os selv.

Men rejsen til et meningsfuldt og rigt liv, er en rejse hjem. Hjem til den du virkelig er og til en dybere forståelse af at livet oprigtigt er magisk og du oprigtigt er skaberen af din realitet og alt er godt lige som det er.

Doterras mission er at hjælpe med at gøre verdenen hel

Doterra er en af de mest gennemførte purpose drevne forretning jeg nogensinde har mødt. 

Deres mission er at hjælpe med at gøre verdenen hel igen, og det starter med dig og mig. Men i den grad også i den måde Doterra dyrker, fremstiller og samarbejder med deres landmænd og naturen om at fremstille olier.

Deres politik er at det skal give mening på begge sider af flasken. Så vi skal have en rent og powerfuldt produkt der kan skabe forandringer i vores krop, sind, følelser og ånd,  landmændene skal have ordentlige forhold, ordentlig betaling og hjælp til at leve et godt liv og naturen skal ikke drænes for dens dyrebare ressourcer.

Derfor kan du altid være sikker på, at når du køber en flaske olie, så hjælper du en anden familie et andet sted i verdenen og naturen lider ikke overlast.

Samtidig hjælper Doterra deres landmænd med at styrke deres lokalsamfund og donerer en del af salget til deres velgørenhedsfond Healing Hands, som hjælper over hele verdenen, hvor der er behov for en hjælpende hånd.

Doterra laver markedets reneste og mest potente essentielle olier, der er videnskabeligt understøttet, 3. part testet og virker hver gang.

Jeg er enormt stolt af at være forhandler, leder og skandinavisk founder hos Doterra. Og jeg tror du vil elske olierne også.

Du bliver en del af en tribe med fokus på at skabe et dybt nærende liv fra essens igennem personlig udfoldelse, empowerment & spiritualitet, som transformerer dig som en sommerfugl

 

Når du er med i Triben, bliver du inviteret med til vores check-ins, hvor vi taler om essentielle olier, personlig udvikling, personlige udfordringer, krop, bolig, relationer, familie, business, livsformål, spiritualitet og alt det imellem, som livet som soulful kvinde indebærer.

Oven i hatten får du løbende adgang til nye workshop & journeys, hvor jeg deler redskaber og færdigheder du har brug for for at skabe et nærende liv og en meningsfuld hverdag.  

Du får altså et fællesskab med fokus på både undervisning i hvordan du bruger olierne og hvordan du udfolder et magisk liv for dig og din familie.

Bliv en del af triben


Du får altså …

 

 • Ugentlig inspiration: Hver uge deler vi inspiration til udvikling og vækst i gruppen - altid med olierne i fokus, så du har konkrete redskaber til at støtte dig selv mentalt, fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og energetisk.
 • Månedlige workshops i communitiet: Hver måned mødes vi til en workshop med et specifikt tema, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål, få inspiration fra community’et og meget mere.
 • 1 årligt face-2-face arrangement: Kom med til sommerfest hos mig og hæng ud med din sjælsfamilie til arrangementer, der engagerer alle dine sanser (hvis verdenssituationen tillader det)
 • Hvis du vil forhandle olier får du ugentlig mentoring og 2 årlige business forløb: Gratis adgang til FredagsZoom med Christine Eilvig, Anne Hejselbjerg og mig selv + 2 årlige business forløb.
 • Velkomstpakke: En hyggelig lille hilsen personligt fra mig til dig.
 • Begynder olie kursus: Mini-kursus i hvordan du bruger essentielle olier 
Bliv en del af triben

"Jeg elsker The Soulful Tribe fordi jeg mærker lederskab, kærlighed for business og produkter. Altid med støttende oprigtighed ”

- Eva Lagoni Stendevad
 

Du får adgang til et walk-in closet som løbende bliver fyldt med skønne workshops og Journeys

 Blandt andet:

 • “Kald visionen ind” i samarbejde med Tankefelt terapeut Anne Hejselbjerg
 • Begynder workshop i Essentielle Olier
 • Human Design for begyndere
 • Workshop: Essens og Numerologi
 • Workshop: Abundance & Clearings
 • Workshop: Bevidst Boligindretning

Blandt andet:

 • Empowerment Journey
 • Autentisk Synligheds Journey
 • Soulful Business Journey

Blandt andet:

 • Min personlige opskriftssamling: Planter er naturens poesi
 • Christine Eilvigs e-bog med beskrivelser af alle olier
 • 100 måder at bruge olierne på
 • Diffuserblends fra Maj Larsen
 • Gode bøger, accessories og diffuseres
 • doTERRA ordbog
 • Opskrifter og tips til en god sommer
 • Rengøringsopskrifter

Dette er en tribe der støtter dig i at holde snuden i sporet

 

Du får et fællesskab, inspiration og accountability til at fortsætte arbejdet, selv når du løber panden mod en mur.

Det her er ikke et begrænset 8-ugers forløb, hvor du bliver overladt til dig selv, når kurset er forbi. Nej. For det er ingen slutlinje, når du skaber et soulful liv og udvikler dig selv.

Det er en livsstil, hvor der hele tiden kan dukke nye udfordringer op. Og når det sker, er det fantastisk at have sin tribe i ryggen.

Bliv en del af triben

"Elsker dit lederskab med åbenhed og rumlighed overfor forskellighed.

Sætter stor pris på zoom møderne og også tapping, når det kommer med samt Human design.

Elsker at vi kan hoppe med på dine ideer om olie journeys med vores potentielle kunder, at du deler din viden om olierne.

- Maj-Britt Espenhain Billekop
 
 • Du savner et nærende fællesskab med ligesindede kvinder, der kan løfte dig op, inspirere dig og hjælpe dig videre, når dine mentale blokeringerne spænder ben
 • Du ønsker at skabe et harmonisk liv ved at integrere bevidsthed og natur i form af essentielle olier i din daglige praksis
 • Du er nysgerrig på, hvordan du kan bruge spiritualitet, human design og essentielle olier som healende redskab til at springe dit glasloft og leve et liv fra sjæl
 • Du forstår at alt hænger sammen og ønsker at vækste indefra og ud og være en rollemodel så andre kan gøre det samme
 • Du er klar til at skabe et harmonisk hverdagsliv, der smitter på både børn, mand og job
 • Du ønsker at have et liv, der giver dig julelys i øjnene hver morgen, når du står ud af sengen – fordi du har lært at leve fra dyb mening
 • [Hvis du har forhandler-drømme] Du vil have en ekstra indtægtskilde eller ønsker et helt nyt ben i din business
 • [Hvis du har forhandler-drømme] Du ønsker at skabe en mere konsistent og "passiv" indtægt, der ikke afhænger direkte af hvor mange kunder du ser om ugen
Bliv en del af triben

Du leder efter et kvikfix (spoiler: det findes ikke!) og du er ikke villig til at gøre benarbejdet for at skabe de forandringer du ønsker dig

 • Du ønsker ikke arbejde med dine mentale blokeringer og se dine indre dæmoner i øjnene (det lyder for ubehageligt!)
 • Du har et lukket mindset omkring alternative metoder (også selvom de konventionelle tydeligvis ikke virker for dig!) og du ruller med øjnene, når du hører ordet spiritualitet 
 • Du er ikke åben overfor at integrere essentielle olier som en del af din vækst i dit liv

Stadig i tvivl om The Soulful Tribe er noget for dig?

 

Send os en mail med dine tanker, så kan vi sammen finde ud af om det er noget for dig. 

 

Send os en mail