The Seeking Alchemist: De 4 essentielle olier

May 28, 2022

Dette blogindlæg beskriver Soulful Business Typen: The Seeking Alchemist (Metal)
Hvis du ikke kender din Soulful Business Type, kan du tage testen her.


 

SOM "THE SEEKING ALCHEMIST" ER DINE DOMINERENDE MERIDIANER

Lunge-meridianen: Lunger er det organ der tager vital livsenergi ind via åndedrættet. Når lungerne er ude af balance, kan vi ikke tage livet ordenlig ind. Hverken fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller spirituelt. Vi bliver beskyttende, oversensitive, lukker os ned og inde og kan opbygge en sorg over ikke at leve livet. Modsat kan en harmonisk lunge energi trække alt livets magi ind og fordele det smukt ud i alle celler og oplevelser, så vi lever et liv i overskud.

Tyktarm-meridianen: Tyktarmen står for at udskille alt det der ikke kan og skal bruges. I sin harmoniske version giver man nemt slip på alt det man ikke har brug for. I en uharmonisk version kan man ikke rigtig slippe og der ophober sig negative og tunge følelser og tanker, og man kan energetisk føle sig drænet, over-sensitiv og ude af stand til at slippe og move on.

 


 

HER ER 4 ESSENTIELLE OLIER (PLANTEEKSTRAKTER) DER STØTTER DIG SOM “THE SEEKING ALCHEMIST”

Copaiba: Olien hjælper dig med at se alt det der ikke virker i dit liv, så du kan slippe det. Den hjælper dig med at balancere din perfektionist og selvværd.

Cilantro: Olien hjælper dig med at slippe alt det som skal slippes, så det ikke ophober sig og bliver til stagnerede tanker, følelser og energi. Den hjælper dig også med at slippe kontrol og en tendens til at være obsessive.

Black Pepper: Olien står emotionelt for at vise hvem man er. At lade maskerne falde og stå frem som den man er inden i.

Arbovitae: Også denne olier støtter din types klassiske udfordringer og hjælper spirituelt og emotionelt med at åbne op for at modtage hjælp og ubetinget støtte.

 
SÅDAN FÅR DU FAT I DE BEDSTE ESSENTIELLE OLIER TIL DIN TYPE

Hvis du vil have din egen oliepakke, kan du købe den her. Som bonus kommer du med i mit transformerende community ‘The Soulful Tribe’, hvor der måned for måned bliver delt lækker inspiration til at skabe en business og et liv fra sin essens.

 


 

FÅ MIN OPSKRIFTSAMLING DIREKTE I DIN INDBAKKE

Få mere end 25 af mine bedste opskrifter på alt fra hudpleje til søvn-blandinger til dig selv og dine børn

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg deler opskrifter, tips og tricks til brug af essentielle olier.