The Nurturer - 5 essentielle olier

May 28, 2022

Dette blogindlæg beskriver Soulful Business Typen: The Nurturer (Jord)
Hvis du ikke kender din Soulful Business Type, kan du tage testen her.


 

SOM "THE NURTURER" ER DINE DOMINERENDE MERIDIANER

Mave-meridianMaven er hvor alle indtryk lander og bliver mixet. Når den er i balance, er det nemt at mixe det hele og køre den rigtige næring/information videre i sit system. Når maven er ude af balance, er det svært at omsætte det man indtager, og man bliver tung og træt.

Milt-meridian: Milten transformerer og transporterer energi rundt i kroppen. Den sørger for der er et godt flow af livsenergi. Når den er ude af balance føler man sig ofte tung, stagneret og ude af stand til at bevæge sig i livet.

 


 

HER ER 5 ESSENTIELLE OLIER (PLANTEEKSTRAKTER) SOM STØTTER DIG SOM “THE NURTURER”

Vetiver: Olien er grounder og centrerer. Den hjælper dig med at blive nærværende og connected og bevidst om dine egne følelser.

Ginger: Olien støtter med at du får sat handling på dine ønsker i stedet for at stagnere og overtænke. Den tænder for din indre power og hjælper dig med at stå stærkt i dig selv og vælge dig.

Coriander: Hjælper dig med at leve i integritet med dig selv og tage dig af egne behov, før du tager dig af andres.

Frankincense: Olien for sandhed. Den hjælper dig med at komme i dyb ro og være tro mod dig selv, så du kan stå i din sandhed og hjælpe derfra.

Myrrh: Hjælper dig med at få kontakt med en følelse af støtte, tillid og tryghed og hjælper dig med at føle dig fuldt næret.

 
SÅDAN FÅR DU FAT I DE BEDSTE ESSENTIELLE OLIER TIL DIN TYPE

Hvis du vil have din egen oliepakke, kan du købe den her. Som bonus kommer du med i mit transformerende community ‘The Soulful Tribe’, hvor der måned for måned bliver delt lækker inspiration til at skabe en business og et liv fra sin essens.

 


 

FÅ MIN OPSKRIFTSAMLING DIREKTE I DIN INDBAKKE

Få mere end 25 af mine bedste opskrifter på alt fra hudpleje til søvn-blandinger til dig selv og dine børn

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg deler opskrifter, tips og tricks til brug af essentielle olier.