doTERRA olier er rene, naturlige, aromatiske forbindelser, som er omhyggeligt udvundet fra planter.

Apr 13, 2023

dōTERRA CPTG Certified Pure Tested GradeTM æteriske olier er rene, naturlige, aromatiske forbindelser, som er omhyggeligt udvundet fra planter. De indeholder ikke fyldstoffer eller kunstige ingredienser, som vil fortynde deres aktive egenskaber, og er fri for forurenende stoffer eller andre kemiske rester.

Lige så vigtigt, som det er at holde forurenende stoffer ude af vores æteriske olier, er det at sikre tilstedeværelsen af de æteriske oliers aktive stoffer i de rette mængder for at garantere sikkerhed og effektivitet. Mange olier hævdes at være af terapeutisk kvalitet, og nogle kan være rene, men få underkastes strenge teststandarder for kemisk sammensætning. dōTERRA CPTG Certified Pure Tested Grade æteriske olier er krydstestet ved hjælp af massespektrometri og gaskromatografi for at sikre både ekstraktionsrenhed og sammensætningskraft i hver batch.

dōTERRA arbejder tæt sammen med et globalt netværk af førende kemiske eksperter og producenter af æteriske olier, for at vælge de botaniske ingredienser, der består af de rigtige arter, at de er dyrket i ideelle miljøer, og som høstes præcist på det rette tidspunkt. Plantens aromatiske forbindelser udvindes dygtigt af erfarne destillerier, og underkastes kemisk analyse for at sikre renhed og sammensætning. dōTERRA CPTG Certified Pure Tested Grade æteriske olier er nogle af de mest rene og gavnlige olier, der findes i verden i dag.

Testet, troværdig.

Ens strenge sikkerheds- og effektivitetsstandarder gælder for alle dōTERRA wellness-produkter. Styret af vores Videnskabeligt Rådgivende Råd, anvender dōTERRA kun de udviklings- og produktionspartnere, der opretholder certificering for Good Manufacturing Practice (GMP), og som i industrien har ry for overlegen innovation og kvalitet. Hvert dōTERRA-produkt er garanteret at overstige kundens tilfredshed og forventninger om ydelse.

dōTERRA-netværket af botaniske dyrkere og destillerier dækker kloden fra Italien til Madagascar, Argentina til New Zealand. Kun de reneste og mest kraftfulde æteriske olier opfylder vores strenge standarder for CPTG Certified Pure Tested GradeTM (Certificeret Testet Renhedsgrad).

I takt med at dōTERRA gennemsøger verden for kilder til olier af højeste kvalitet, er vi også engageret i at opbygge relationer, som varer ved og er til gavn for vores dyrkere. Det opnår vi ved at overholde vores vejledende principper for sourcing.

Over halvdelen af landene, som dōTERRA henter sine mere end 130 olier fra, betragtes som udviklingslande. Gennem Co-Impact SourcingTM løfter dōTERRA samfund i disse områder ud af fattigdom og ugunstige omstændigheder, ved at tilbyde langsigtede og gensidigt fordelagtige leverandørpartnerskaber med bæredygtige jobs og en pålidelig indkomst.

FÅ MIN OPSKRIFTSAMLING DIREKTE I DIN INDBAKKE

Få mere end 25 af mine bedste opskrifter på alt fra hudpleje til søvn-blandinger til dig selv og dine børn

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg deler opskrifter, tips og tricks til brug af essentielle olier.